Information

Tid, fra:
13 sep 2020 
Tid, til:
14 sep 2020 
Sted:
 
Pris / Betaling:
 
Tilmelding:
 
For:

Beskrivelse

Kære spejder og forældre i Stjernegruppen.

Stjernegruppen vil gerne åbne op for det traditionsrige lodseddelsalg, men på en noget anderledes måde end vi plejer. Grundet coronavirussen har vi i år ekstra brug for jeres hjælp til at sælge lodsedler og dermed tjene penge til Stjernegruppen, da flere af vores store indtjeningsarrangementer i år er aflyst. Samtidig har vi ikke pt. mulighed for at sælge i det offentlig rum.

Hver lodsedler koster 25 kroner, der er mange præmier og Stjernegruppen tjener 15 kroner for hver lodseddel du kan sælge. Sidste år solgte I mere end 2000 lodselder.

Hvordan hjælper I Stjernegruppen?
I kan støtte op om Stjernegruppen ved på forhånd at købe lodsedler og sælge dem til familie og venner, så salget af lodsedler kan komme i gang.
Snak med jer selv, jeres familie og venner, find ud af hvor mange I kan sælge hen over sommeren til og gå derefter ind her på nemtilmeld og køb det antal I kan sælge. Vi opfordrer jer stærkt til at sælge alle jeres lodsedler - det gør livet lettere for frivillige hænder - men skulle det ske at I af en eller anden grund ikke helt får solgt alle jeres lodsedler, så vil der være mulighed for at få penge tilbage for dem, I ikke sælger.

Hvordan hjælper vi jeres spejdere?
Spejderne vil fortsat få mærker for salg af lodsedler, men kun hvis I husker at udfylde tilmeldingen med spejdernavn og gren: 30 solgte lodsedler giver sølv, 50 lodsedler solgte giver guld og 100 solgte lodsedler giver diamant.

Sådan gør du:

  • Snak med jer selv, venner og familie om de lodsedler din spejder kan sælge
  • køb her via Nemtilmeld så mange lodsedler I behøver  
  • få lodsedler udleveret på spejdermøde i uge 24 eller uge 25.
  • få samtidig sølv, guld eller diamantmærket til din spejder
  • udlever lodsedler til jer selv, familie og venner


Lodseddelsalget vil henover sommeren foregå på denne måde, men vi håber på at der efter sommerferien vil blive åbnet op for salg i det offentlige rum. Husk fortsat sundhedsstyrelsens retningslinier med god håndhygiejne og afstandskravet på en meter. 

Ønsker I flere lodsedler hen over sommeren, kan I bestille igen på Nemtilmeld eller kontakte Lotte Hansen på mail 
lotte.hansen@stjernespejder.dk

Vi håber stærkt på jeres opbakning
God sommer

Lotte Hansen og Christina Godtfredsen
Stjernegruppens bestyrelse

 

 

Lotte Holk Hansen, Bestyrelse
Telefon: 3031 6820
lotte.hansen@stjernespejder.dk

Se øvrige arrangementer