Information

Tid, fra:
01 aug 2021 Kl: 09 15 
Tid, til:
05 aug 2021 Kl: 13 23 
Sted:

Forlev Spejdercenter, Skyggelundsvej 3, 8660 Skanderborg

 
Pris / Betaling:

880 kr

 
Tilmelding:

Tilmelding og betaling via nemtilmeld senest torsdag d. 3. juni

 
For:
Junior (4.-5. klasse)

Beskrivelse

Så er det snart sommerlejrtid! Efter et meget anderledes spejderår glæder vi os helt vildt til 5 dage med det, der gør spejderlivet til noget ganske særligt: Udeliv, bålrøg, fællesskab, sure tæer og vitser i soveposerne til den lyse morgen.

I år skal vi til Forlev Spejdercenter, der ligger 4 km fra Skanderborg. Der kommer også andre spejdere fra hele landet, men vi bygger en lejr op, som skal være Stjernegruppens base i løbet af de 5 dage; det er her, vi sover (i telt, selvfølgelig!), laver mad (over bål, selvfølgelig!) og vender "hjem" til i løbet af dagen.

Vi skal med tog frem og tilbage, så vi mødes på banegården (ved rulletrapperne overfor Jernbanemuseet) søndag kl. 9.15 og er klar til afhentning samme sted torsdag kl 13.25.

Er der særlige hensyn vi skal være opmærksomme på (medicin, allergi eller andet) vil vi meget gerne vide det inden lejren!

Medbring udstyr til 5 dage i det fri (pakkeliste ligger på facebooksiden) og max 80 kr i lommepenge - alt pakket i en RYGsæk. Vi skal gå til spejdercentret fra Skanderborg Station, til denne gåtur skal spejderne medbringe en lille rygsæk med drikkedunk og madpakke til frokost søndag samt evt. jakke/regntøj.

Telefoner skal spejderne lade blive hjemme. Hvis I har behov for at komme i kontakt med os under lejren, er I velkomne til at ringe (Steffen fra onsdagsholdet tlf. 2219 3300 og Karen fra torsdagsholdet tlf. 2283 6039). Vi kontakter naturligvis også jer, hvis der bliver behov for det!

Karen Eltang, Junior
Telefon: 2283 6039
karen.eltang@stjernespejder.dk

Se øvrige arrangementer