Information

Tid, fra:
19 apr 2020 Kl: 09 15 
Tid, til:
19 apr 2020 Kl: 15 00 
Sted:

Mødested: Hindemosen, Sandhusvej 71. Fælleskørsel til Hole skov 

Afhentning: Hole Skov. Parkering ved Frederik VI`s Hotel Rugårdsvej 590, 5210 Odense NV.

 
Pris / Betaling:

Pris 30 kr. der betales ved tilmelding.

 
Tilmelding:
For:
Mikro

Beskrivelse

Mikrodag for alle mikroer i Kong Knuds division

Tarzan’s bedste ven Terk er blevet væk. Er han blevet kidnappet? Faldet i en fælde? Blevet væk? Alle mikroer i Kong Knuds Division inviteres til at komme til Junglen i
Hole Skov og hjælpe Tarzan med at finde Terk. Der er masser af spor, så der er brug for rigtig mange mikrospejdere.

Vi skal på ekspedition i junglen, klatre i træer og svinge os i lianer, lede efter piratfisk og andet kryb i vandløbet sammen med Tantor, finde spor efter?, krydse søer og meget andet. Lykkes det at finde Terk, skal det nok fejres på junglemáner. Der bliver nok også et mærke til uniformen til hver.

Vi mødes: Kl. 9.15 Hindemosen, Sandhusvej 71 og fylder bilerne op så vi kan køre derud isamlet flok, så skriv gerne om I kan køre derud eller retur

Medbring: Madpakke og drikkelse til frokost. Påklædning til at være ude hele dagen i en skov! Husk regntøj og en varm jakke. Lille rygsæk, da du skal gå fra Rugårdsvej ned til Hole Skov, og have det med sig hele dagen.

Afslutning: De seje mikroer skal alle afhentes klokken 15.00 i Hole Skov ved P-pladsen. I må sætte bilen ved eller overfor Frederik VI`s Hotel Rugårdsvej 590, 5210 Odense NV. Vi gør opmærksom på at I ikke skal køre ned til skoven, det vil give trafikkaos.

Tilmelding på Nemtilmeld senest fredag d. 27/3

Til køleskabet.

Marianne Pedersen, Mikrospejder
Telefon: 2991 2364
marianne.juul@stjernespejder.dk

Se øvrige arrangementer