Information

Tid, fra:
17 mar 2018 Kl: 09 15 
Tid, til:
18 mar 2018 Kl: 14 45 
Sted:

Skovbrynet ved Gelsted: Ørsbjerg Skovvej 21, Faurskov, 5560 Årup

 
Pris / Betaling:

Pris:180 kr., der går til transport, mad, hytteleje og div. materialer.

 
Tilmelding:

Tilmelding og betaling via Nemtilmeling 

 
For:
Mini

Beskrivelse

Vi drager ud i De Store Canadiske Skove - Forældreløb om søndagen

Minierne drager af sted med toget lørdag mod de Store Canadiske Skove ved Gelsted. Her skal vi lege i skoven, klatre, skyde med bue og pil, snitte, lave bål osv. 

Forældre og søskende inviteres til at følge efter søndag og får til gengæld 3 uforglemmelig timers leg og frisk luft. Minierne vil sørge for den bedste underholdning og de bedste udfordringer for jer. Så kære forældre og søskende mv. gå ikke glip af denne mulighed for at se og deltage i et lille hjørne af spejderlivet. Kom som i er – klædt på til at være ude (mulighed for ly og komme indendørs afhængigt af vejret).

 

Mødested/tid: Minierne mødes på Odense Banegård Center lørdag den 17. marts kl. 9.15.– bagsiden ved Taxa holdepladsen – Toget kører kl. 9.41 – bagage afleveres i trailer, der holder under opkørsel til P-huset. Bagagen køres til Skovbrynet.

Medbring: Udstyr til hyttetur - se pakkeliste på hjemmeside - husk indesko. Madpakke til frokost lørdag.

Forældre: I inviteres til at komme til Skovbrynet søndag kl. 11.30 – 14:00. Vi spiser først frokost i det grønne (eller inde, hvis…) I har selv madkurv med til jer og jeres mini – resten sørger vi for frokost til. Derefter har minierne forberedt et lille spejderløb til forældre/søskende. Vi kører alle derfra kl. 14.00. For børn/voksne, der skal have kørelejlighed hjem, er vi ved spejderhytten på Hindemose ca. kl. 14.45.

Skovbrynet: Ørsbjerg Skovvej 21, Faurskov, 5560 Årup. Skovbrynet er et moderne spejdercenter med stor hytte – soverum – køkken mv. Ligger på en meget stor, flot naturgrund med græs, krat, småskove, skrænter, bålpladser osv. Samme sted, som vi holdt juletur!

 

Karin Skovhus , Mini
Telefon: 2992 8305
karin.skovhus@stjernespejder.dk

Se øvrige arrangementer