Information

Tid, fra:
19 maj 2018 Kl: 08 30 
Tid, til:
21 maj 2018 Kl: 13 30 
Sted:

Thurøbund søspejdercenter

Grastenvej 204C, 5700 Svendborg

 
Pris / Betaling:

400 kr. der går til transport, mad, leje af faciliteter og div. matierialer

 
Tilmelding:

Tilmelding søndag den 6. maj 2018 på nemtilmelding

 
For:
Mini

Beskrivelse

Thurøbund 19.-21. maj

Mini-”sommerlejr” i Pinsen

Over Sø og Land – Den store opdagelsesrejse

Minierne drager i sporene af de store opdagelsesrejsende, der igennem tiden har udforsket klodens ukendte egne og opdagede lande, folkeslag og skatte. Det er fantastiske historier om modige mænd og kvinder og deres folk, der drog ud i det ukendte. De drog oftest afsted til søs med stolte skibe. 

Det skal minierne: De eventyrlystne minier skal rejse med både tog og skib (MS Helge af Svendborg) inden de når nyt land, hvor de skal slå lejr for over de næste par dage at udforske området til vands og til lands. De skal bl.a. lære at sejle kano og robåd. De skal på ekspedition ind i junglen-heik og undersøge dyr og planter i havet og junglen.  

 

Mødested/tid: Minierne mødes på Odense Banegård Center lørdag den 19. maj 2018 kl. 8:30– bagsiden ved Taxa holdepladsen – Toget kører kl. 8:44 – bagage afleveres i trailer, der holder under opkørsel til P-huset. Bagagen køres til Thurøbund. Fra Svendborg sejler vi med MS Helge til Grasten på Thurø, hvorfra der er en lille gåtur til lejren.

Medbring: Udstyr til telttur - se pakkeliste på hjemmeside -. Madpakke til frokost lørdag. Igen lommepenge -

Hjemtransport: Forældreafhentning/samkørsel hjem fra Thurøbund mandag den 21. maj 2018 kl. 13 – vi kører derfra senest kl. 13:30. Forventet ankomst vores spejderhytte på Hindemose (for dem der får kørelejlighed hjem) kl. 14:30.

Thurøbund Spejdercenter: Grastenvej 204C, Thurø, 5700 Svendborg. Thurøbund ligger inde i en ret lukket bugt i læ for vestenvinden. Det er et helt perfekt sted for sejlads.

Sikkerhed ved sejlads og badning: Stjernegruppen er registreret som SØSPORTSgruppe under DDS og følger deres regler for sikkerhed og sejlads. Vi har vores egne uddannede kanoinstruktører, der sikrer både leg og sikkerhed. Vi råder over nye redningsveste i de rigtige størrelser til minierne og andre spejder, samt følgebåd

Karin Skovhus , Mini
Telefon: 2992 8305
karin.skovhus@stjernespejder.dk

Se øvrige arrangementer