Information

Tid, fra:
26 jun 2021 Kl: 08 45 
Tid, til:
28 jun 2021 Kl: 17 00 
Sted:

Kildebakken ved Roskilde Fjord, Herslevvej 47, 4000 Roskilde

 
Pris / Betaling:

600 kr. der går til transport/bus, entre til Sagnlandet Lejre, mad, leje af lejrplads og div. matierialer

 
Tilmelding:

Tilmelding senest torsdag den 17. juni 2021 på nemtilmelding 

 

 

 

 
For:
Mini (2.-3. klasse)

Beskrivelse

Roskilde Fjord 26.-28. juni

Miniernes sommerlejr Lørdag – mandag den 26.-28. juni 2021

på Kildebakken ved Roskilde Fjord

Tidsrejse tilbage til vikingerne

Minierne drager ud i verden og besøger vikingerne ved Roskilde Fjord og i Sagnlandet Lejre, hvor vi bl.a. skal opleve den store vikingehal. Vi skal bo i telte og lege ved vandet (lavvandet) på vores helt egen lejrplads Kildebakken. Hvordan lever vikingerne? Lave vikingemad på bål. Vores egne lerperler, væve osv. Vi får også besøg fra vandsiden – en helt særlig tømmerflåde kommer og besøger os. Om mandagen besøger vi Sagnlandet Lejre.    

Mødested/tid: Hindemose (vores spejdergrund) lørdag den 26. juni kl. 8:45 – Bussen kommer kl. 9:00, hvor vi skal være klar til at læsse bagage mv.

Medbring: Udstyr til telttur - se pakkeliste på hjemmeside – husk badetøj. Lommepenge maks 50 kr til køb af lille ting i sagnlandet Lejre og måske en is. Madpakke til frokost lørdag og drikkelse. Spejderuniform/Stjernegruppe T-shirt er et must – skal vi have på i bussen og på besøg i Sagnlandet Lejre (krav for at få reduceret entrepris!!) 

Hjemkomst: mandag den 28. juni med forventet ankomst til vores spejderhytte på Hindemose kl. 17:10.

Vi korter således en dag af i forhold til det først udmeldte. Med egen bus (valgt for at undgå corona-bøvl i tog og lokalbus) kan vi hentes direkte i Lejre og køres hjem til Odense (bagage hentes i lejren og skal ikke med på Lejre), og vi kan nå det hele med blot to overnatninger.

Dagsprogram:

Lørdag den 26. juni: Vi kører til Kildebakken i vores helt egen bus med plads til bagage osv. Resten af dagen går med at slå lejr og lære området at kende – bade i det lave vand - lave aftensmad

Søndag den 27. juni: vi er i vores lejr og laver forskellige aktiviteter – vikingeliv.

Mandag den 28. juni: tager på heldagstur til Sagnlandet Lejre hvor vi i mindre patruljer oplever de mange fine aktiviteter og besøger Den Store Vikingehal. Vi hentes her af vores egen bus, der kører os direkte hjem til vores spejdergrund på Hindemose.

 

Kildebakken ved Roskilde Fjord, Herslevvej 47, 4000 Roskilde. Meget hyggelig lille lejrplads med lille hytte. Vi sover i telte. Pladsen ligger ved et meget børnevenligt, lavvandet område i Roskilde Fjord.  Det er et helt perfekt sted at bade og undersøge livet i fjorden. For mere info og fotos fra pladsen:Kildebakken

 

 

Karin Skovhus , Mini
Telefon: 2992 8305
karin.skovhus@stjernespejder.dk

Se øvrige arrangementer