Information

Tid, fra:
17 aug 2019 Kl: 08 20 
Tid, til:
17 aug 2019 Kl: 15 30 
Sted:

Hylkedam

Hylkedamvej 54, 5591 Gelsted (https://goo.gl/maps/HpvU1ukeK2r)

 
Pris / Betaling:

Pris: 50.- 

 
Tilmelding:

Tilmelding og betaling via nemtilmeld

 
For:
Mikro, Mini, Junior, Trop, Galakseblafferne (Klan)

Beskrivelse

Oprykning dér, hvor spejdere rykker videre til nye spændende spejderudfordringer

Oprykning fra mikro til mini, fra mini til junior og fra junior til trop er vigtige tidspunkter for en spejder. Det er dér, hvor nogle spejdere rykker videre til nye og endnu mere spændende aktiviteter og udfordrende ture. Det er dér, hvor dem, der bliver tilbage, tager imod de ny og selv drømmer om at rykke op.

Mikroer - der rykker op til knivbevis og flere teltture. Minier  - der rykker op til øksebevis, Hem’lig Tur og mere selvstændighed. Juniorer - der rykker op til Vintertørn, Adventurespejd og Store Ture til eksotiske steder i verden. Trop - der rykker op til de største!

Det er dérfor Stjernegruppen hvert år holder en stor oprykningstur for hele gruppen til et udfordrende sted, hvor ceremonier og ritualer kan markere den store dag: Spejderløb langs livslinen, fælles lege, lejrbål, og juniorer der forsvinder ind i skoven for at blive budt velkommen i tropslivet.

Hvem: Alle familiespejd, mikro, mini, junior, trops og klanspejdere uanset om de rykker op eller ej!

Tid: Lørdag den 17. august 2019

Sted: Hylkedam, Hylkedamvej 54, 5591 Gelsted (https://goo.gl/maps/HpvU1ukeK2r)

Ud: Mikro, mini og junior mødes den 17. august 2019 kl. 8:20 på OBC foran Rutebilstationen. Toget til Gelsted går klokken kl. 8:41.

Troppen mødes en time senere. 9:20 samme sted, med afgang kl. 9:41. 

Klanen støder til på Hylkedam.

Hjem: Forældre henter mikro, mini og juniorspejdere kl. 15:30 på Hylkedam. Trop tager toget hjem kl. 15:55 fra Gelsted med ankomst OBC kl. 16:26. (særligt for 6. klasser gælder det, at de tager afsted som juniorspejderne men kommer hjem som tropsspejdere) Ved tilmelding skriv om du henter og hvor mange du kan medbringe.

Særligt for familiespejd:
Familiespejd er inviteret til at holde sit augustmøde denne lørdag for at snuse mere til spejderlivet og deltage i vores legeaktiviteter. Familiespejd møder kl 13:00 på Hylkedam og kører hjem sammen med alle de andre kl 15:30. Vi glæder os til at se jer! Ingen tilmelding er nødvendig!

 

Medbring:
Påklædning til en udendørsdag afhængig af vejret, fyldt vandflaske, madpakke, lille rygsæk til at bære madpakke og vandflaske.

 

 

Troels Rossen, Leder
Telefon: 6140 5157
troels.rossen@stjernespejder.dk

Se øvrige arrangementer