Information

Tid, fra:
29 jun 2020 Kl: 07 30 
Tid, til:
03 jul 2020 Kl: 15 00 
Sted:

Se Nemtilmeld på https://stjernegruppen.nemtilmeld.dk/165/

 

 
Pris / Betaling:

700

 
Tilmelding:

Via Nemtilmeld: https://stjernegruppen.nemtilmeld.dk/165/

 
For:
Trop

Beskrivelse

Troppens sommerlejr

Coronaen er langt om længe ved at slippe sit faste greb i Danmark efter den i foråret har aflyst både tropsmøder, spejderløb, divisionsturnering og ikke mindst den planlagte gruppesommerlejr til Sverige !

Efter regeringens seneste udmelding har vi endelig fået mulighed for at afholde en sommerlejr for troppen. Grundet Covid19 bliver sommerlejren i år en grensommerlejr som i store træk vil foregå i og omkring det Sydfynske Øhav. Her har vi fundet et lille stykke af paradis hvorfra vores udflugter og aktiviteter udgår.

Sommerlejren starter på Odense Banegårdscenter foran Jernbanemuseet og slutter på Hindemosen men udover det skal spejderne forberede sig på en rejse igennem sindet, psyken, fysikken og ikke mindst det smukke danske sommerland.

Turen er tilrettelagt og bliver afholdt efter de gældende forhåndsregler for forsamlinger på op til 50 personer. Tropsledelsen er løbende i dialog med gruppeledelsen og følger DDS´s specifikke anvisninger mht. hygiejne, afstand og overnatningsrestiktioner mv. Med afsæt i de aktuelle anvisninger udbydes derfor 40 pladser med kort frist og bindende tilmelding. Turens pris dækker fuld forplejning, aktiviteter, transport- og rejseomkostninger og udflugter mv.

Der kommer et særskilt deltagerbrev ud til de tilmeldte spejdere så snart tilmelingen lukker.

Vi ser frem til en legendarisk tur

Tropsledelsen

Kim Østergaard, Trop
Telefon: 61 66 19 19
kim.sonnich@stjernespejder.dk

Se øvrige arrangementer