Information

Tid, fra:
21 jul 2019 Kl: 13 00 
Tid, til:
02 aug 2019 Kl: 12 00 
Sted:
Pris / Betaling:
Tilmelding:
For:
Trop, Galakseblafferne (Klan), Gruppeledelse

Beskrivelse

Stor tur for trop, klan og ledere

Stjernegruppen byder velkommen til Borjomi-Kharigauli 2019, Stjernegruppens Store Tur for trop– og klanspejdere samt ledere til Georgien og Lille Kaukasus.

Vi skal besøge verdens ældste kristne land og krydse Lille Kaukasus i 3000 meters højde til fods og med heste!

Hvem: Stor Tur er en gruppetur for alle spejdere i trop og klan samt Stjernegruppens ledere. Ledere kan tage familie med. Vi forventer op til 70 deltagere.

Hvornår: Afrejse Odense lørdag den 20. juli 2019. Hjemkomst torsdag den 1. august 2019.

Hvor: Otte dages friluftsliv i Borjomi-Kharigauli national park i Lille Kaukasus i det sydlige Georgien samt tre dages byliv i Tbilisi. Se mere i folderen der kan downloades herunder.

Formål: Opleve natur og friluftsliv i udlandet samt få kendskab til en lidet kendt del af Europas historie. Vi vil have kontakt og samarbejde med lokale friluftsfolk og spejdere.

Transport: Vi kører med bus til København og flyver derfra til Tbilisi. Derfra med lokalt tog til Atskuri og Borjomi, et gammelt kursted i bjergene.

Overnatning: Vi overnatter i det fri, i telt og på pension i Borjomi, Marelisi og Tbilisi.

Grej: Stjernegruppen medbringer grej til basecamp, herunder telte, madlavningsgrej, vanddunke og førstehjælpsudstyr. Deltagere skal selv bære udstyr til hike, men der bliver sandsynligvis mulighed for hestetransport til at tage noget af vægten. Der kommer detaljeret pakkeliste samt pakkevejledning.

Mad: Der bliver fælles madplan med lokalt tilsnit. Maden på hiken skal laves på Trangia. Maden i basecamp køber vi udefra.  

Forsikring: Alle deltagere skal medbringe sit sygesikringskort samt bevis på udvidet rejseforsikring. Vi går ud fra at alle er dækket af familiens rejseforsikring

Sprog: Alle unge georgier snakker udmærket engelsk.

Mærke og T-shirt: Der vil blive lavet et særligt Borjomi-Kharigauli 2019-mærke og eventuelt T-irt.

 

Download folderen her

 

 

Claus Kastberg, Leder
Telefon: 2253 1310
claus.kastberg@stjernespejder.dk

Se øvrige arrangementer