Åbner for udespejd på Hindemosen fra 8. marts 2021. Velkommen!

Hej spejder eller spejderforældre i Stjernegruppen


Nu er tiden kommet til igen at åbne op for spejderliv på Hindemosen. Vi starter fra og med mandag den 8. marts 2021.

Det glæder vi os meget til og vi skal nok gøre vores til, at du og/eller dit barn får rigtig gode oplevelser i en sikker ramme.

Med denne mail fra gruppeledelsen får du information om, hvordan du skal forholde dig og hvordan vi praktisk organiserer Hindemosen, så vores udendørs spejderarbejde bliver så sikkert som muligt. Du vil også få en mail fra din grenleder, der vil fortælle dig hvor, hvornår og hvordan du eller dit barn kommer til at gå til spejder igen.

Her vil vi gerne informere jer om nogle af de overvejelser, som I bør gøre jer og om hvordan vi praktisk indretter Hindemosen, så det bliver sikkert at gå til spejder.

For det første forventer vi, at du tager et valg. Som spejder, forælder eller leder skal du selvølgelig selv overveje, om du ønsker at være med igen eller vil vente. For den enkelte leder eller den store spejder det op til en selv, om man kan tage den risiko det er trods alt at være sammen igen. For de små spejdere er det forældrenes ansvar at tage denne beslutning. Når I vælger at være med igen, skal vi nok sørge for, at det bliver så sjovt og sikkert, som det kan blive.

For det andet forventer vi, at du tager ansvar. Du eller dine børn skal nemlig blive hjemme fra spejder, hvis og så længe du eller dine børn har smittesymptomer som fx feber, hoste og muskelsmerter. I skal også blive hjemme, når og så længe nogen i din husstand er sendt hjem fra arbejde eller skole på grund af et udbrud af covid19.

For det tredje forventer vi at du råber op. Det gør du, hvis du eller dit barn har fået konstateret smitte med covid19 og hvis du eller dit barn kan have været til spejdermøde med smitte. Da skal du huske med det samme ringe til gruppeleder i Stjernegruppen, Christine Wille på mobil 2961 5761 og fortælle hvem der er smittet og hvornår han/hun har været til spejder. Hun vil sørge for at sætte inddæmningen i sving.

For det fjerde vil vi bede dig om at læse vedlagte dokument. Det beskriver hvordan vi indretter Hindemosen på en måde at det bliver en sikker ramme for udendørs spejderaktiviteter i grupper af højst 25 personer, inklusive ledere. Det indeholder også nogle krav og ønsker til dig om hvordan du skal opføre dig når du er på Hindemosen.

For det femte vil vi bede dig om at give en hånd med ved spejdermøder for dine børn. Vores frivillige ledere har meget at se til og endnu mere, så længe vi skal overholde særlige sikkerhedsregler. Derfor vil vi bede dig om at tænke positivt og tilbyde din hjælp, når dine børns ledere efterlyser hjælp til at gøre spejdermøderne sjovere og sikrere. Du kan også bare ringe til gruppeleder Christine Wille på mobil 2961 5761 nu med det samme :-)

 

Forholdsregler ved Udespejd i Covid19-tider

Nyheder og information