Rammerne skal være i orden

Det er de i Stjernegruppen. Stjernegruppen ejer to grunde med tilhørende huse og hytter, Hindemosen & Kelstrupskov og har et veludbygget og velorganiseret friluftslager med telte, lygter, kanoer, klatregrej, tovværk og meget mere.

Hindemosen - Spejderland midt i Odense
Hindemosen er 16.000 kvadratmeter pragtfuldt spejderland med eng, skov, plantage, bålpladser, rådyr og fasaner på adressen Sandhusvej 72 - midt inde i Odense. 

På Hindemosen og i den omkringliggende Skibhuse Skov er der optimale muligheder for at dyrke spejder- og friluftsliv i det mest børnerige kvarter i hele Odense.
 
Hindemosen ejes af Stjernegruppen og på grunden er der adskillige lejrpladser, bålpladser, shelter, grejlager, brændeskur, en stor spejderhal samt adskillige mindre bygninger. 
 
Hindemosen kan lejes af medlemmer af Stjernegruppen, andre spejdergrupper samt skoler og børnehaver.

Adressen er Sandhusvej 72, 5000 Odense C. 
Vis på kort eller find den på Google Earth på 55o25'00 N - 10o25'00 E.

 

Hindemosehus - Et moderne spejderhus
Hindemosehus er Stjernegruppens bud på et moderne spejderhus. Huset er tegnet af arkitekt Sophus Søbye og blev indviet i 2007. Huset koster 3,5 millioner kroner og er finansieret af Lokale- og Anlægsfonden, Odense Kommune og Stjernegruppen. 

Huset er opført i bræddeforskallet beton med vindues- og dørpartier i sibirisk lærk og med tag belagt med sort tagpap. På sigt vil dele af ydervæggen blive bevokset med vedbend eller anden klatreplante.

Det nye spejderhus rummer en stor åben gård med terrasse og ildsted, en tipi (stort samlingsrum), en café med køkken, huler (patruljelokaler) samt et lederlokale. 

Spejderhuset har vundet In-situ prisen 2008 samt Odense Kommunes arkitekturpris 2008.

 

Kelstrupskov - Fristed tæt på Odense
Kelstrupskov er Stjernegruppens weekendhytte og -grund med 30.000 kvadratmeter skov og eng. På grunden er der en lille træhytte med plads til 10-15 overnattende samt lejrplads og bålpladser til mange flere.

Kelstrupskov kan lejes af medlemmer af Stjernegruppen, andre spejdergrupper samt skoler og børnehaver.

Adressen er Langesøvej 62A, 5492 Vissenbjerg. 
Vis på kort eller find den på Google Earth på 55o24'06 N - 10o11'25 E.